2

το θείο βρέφος σε απόγνωση (καλά κόβω κάτι...)

Posted by el-ninio on 7/19/2005 11:44:00 π.μ.
Ζήτημα 1ον
περί χρόνου
είναι απίστευτο το πως ορισμένες φορές με πιάνω να τρέχω πίσω από το χρόνο, να τον κυνηγώ κι αυτός...άπιαστος!Όσο νωχελικά κυλούσε ο άτιμος κατά τη διάρκεια της εξεταστικής τόσο γρήγορα περνά τώρα που το ημερολόγιο προστάζει διακοπές!Σκανδαλώδες!Τέλοσπάντων, το σκέφτηκα και αποφάσισα ότι συμφέρον μου είναι να πάω με τα νερά του και να προσπαθήσω να χωρέσω στο sprint του όσο πιο πολλά μπορώ, όχι παίζουμε!
Ζήτημα 2ον
περί τάξης
Πόσο ανοργάνωτος και "της τελευταίας στιγμής" μπορεί να είναι ένας άνθρωπος?Έχω αρχίσει και αγγίζω εξωφρενικά όρια μου φαίνεται. Έχω στο μυαλό μου να φύγω για τις ευλογημένες διακοπες <<κάποτε>> μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Σκοπεύω να πάω σε <<κάποιο>> νησί, να μείνω <<κάπου>> φτηνά και να κλείσω εισιτήρια με <<κάποιο>> γρήγορο πλοίο γιατί τα βαριέμαι τα ταξίδια με πλοίο και οι γύρω μου δεν εκτιμούν τη νευρικότητα μου μέχρι την άφιξη στον προορισμό μας. Ελπίζω το σύμπαν να συνωμοτίσει (στα γρήγορα γιατί δεν υπάρχει χρόνος) και να κλέισουν αυτές οι...μια-δύο εκκρεμότητες των διακοπών μου! Α, επιπλέον ΔΕΝ έχω ζητήσει άδεια από τη summer job μου και συγκεκριμένα από τον summer-εργοδότη μου!Αν με ακούει (διαβάζει) κάποιος εκεί ψηλά παρακαλώ να το λάβει κι αυτό υπόψη του στη διεκπεραίωση της υπόθεσης Διακοπές.
Ζήτημα 3ον
περί κακοδαιμονίας
el-ninio sets γκρίνια mode=on
Μέσα σε 2ο μέρες προσπάθησαν μία φορά να μου πάρουν την τσάντα (δεν ήξερε που έμπλεκε όμως ο έρμος), μου πήραν τις πινακίδες και ,μόλις πλήρωσα για την ανάκτησή τους, μου έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου αποσπώντας ένα τσαντάκι που περιήχε κάρτες, διπλώματα,ταυτότητες. Είναι μετά να μη νιώθεις πως περπατάς και ένα μαύρο συννεφάκι σε ακολουθεί?

Χρόνος 2 ώρες. Καλείστε να απαντήσετε και τα 3 Ζητήματα.Εξωτερικά βοηθήματα δεν επιτρέπονται.Καλή επιτυχία


save yourself out of this situation


|

2 Comments


αχ αυτό το συννεφάκι με έχει κυνηγήσει τελευταία πολλές φορές... αδιαφόρησε, προχώρησε... πού θα πάει θα φύγει... ε και τότε θα δεις τον ήλιο... ίσως την άλλη βδομάδα σ'αυτές τις ανοργάνωτες διακοπές σου και γω συνήθως έτσι λειτουργώ στο παρά 1... και το σύμπαν συνωμοτεί και όλα πάνε μπάχαλο... ;)


do u need vacations ?

Copyright © 2009 θείο βρέφος All rights reserved. Theme by Laptop Geek. .